Στοίχημα - Live Scores


powered by Agones.gr (Stoixima)

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Δώρο το πρωτάθλημα…»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δέχτηκε τις ευχές όλων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Τετάρτης, καθώς συμπλήρωσε 47 χρόνια ζωής. Ο Βάσκος τεχνικός, εμφανώς σε πολύ καλή διάθεση, ευχαρίστησε άπαντες και το μόνο που ζήτησε σαν δώρο από τους ποδοσφαιριστές του είναι να του χαρίσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» επιφυλάχθηκε να κάνει το τραπέζι στους παίκτες του μία από τις επόμενες ημέρες. Πιθανώς να το πράξει την Πέμπτη, όταν και θα επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους οι (πολλοί) διεθνείς. Άλλωστε ένα δείπνο όλης της ομάδας είναι το καλύτερο αγχολυτικό πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Χαμός για ένα εισιτήριο!

Ουρές από τα ξημερώματα είχαν σχηματίσει φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω από τις θύρες «17» και «25» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα εισιτήρια του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Τα εκδοτήρια άνοιξαν μία ώρα πριν την προγραμματισμένη (9:00 αντί 10:00), λόγω των τεράστιων ουρών που είχαν σχηματιστεί από τα ξημερώματα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ λίγο μετά τις 13:00, είχαν απομείνει προς διάθεση μόνο εισιτήρια αξίας 90 και 125 ευρώ. Κι αυτά όμως αναμένεται σύντομα να εξαφανιστούν.
Στο μεταξύ, από την Παρασκευή οι κάτοικοι της επαρχίας θα μπορούν να κλείσουν εισιτήριο για το ντέρμπι τηλεφωνώντας στο 210-4800909, δίνοντας τα στοιχεία τους και καταθέτοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου σε τράπεζα.



Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λαοθάλασσα στον Βόλο!

Φοβερός ο κόσμος του Ολυμπιακού στον Βόλο, όπου βρέθηκε για να υποστηρίξει την ομάδα. Το "παρών" έδωσαν περίπου 10.000 ΓΑΥΡΟΙ, σε ένα εκτός έδρας ματς και με το κρύο να είναι έντονο.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν μπορούν να «μαζευτούν» στο γήπεδο ΤΟΥΣ ούτε 8.000…
Ο κόσμος του Θρύλου ήταν εντυπωσιακός και με φωνή, δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα και βοήθησε τους Πειραιώτες να φτάσουν στη νίκη. Το γήπεδο, γέμισε από ΓΑΥΡΟΥΣ και άπαντες είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα.
Και η νίκη, δεν μπορούσε να μην έρθει… Ο Ολυμπιακός, έπαιζε σαν να ήταν στο Καραϊσκάκη. Δηλαδή, μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο, από ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ… Και το «τρίποντο» άξιζε να έρθει, αφού εκτός απ’ το γεγονός ότι ο Θρύλος ήταν καλύτερος αγωνιστικά, είχε και την ώθηση από τους εξαιρετικούς φιλάθλους, που προτίμησαν την Κυριακή, που είναι σαν… αργία στην Ελλάδα, να κάνουν ταξίδι, μέσα στο κρύο, για να δουν την πρωτοπόρο ομάδα της Superleague.
Πραγματικά εντυπωσιακή η εικόνα που είδαν όλοι την Κυριακή στον Βόλο και προκάλεσε ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό.

Το ντεμπούτο του Τζιμπούρ (video)

Στο πρώτο του μισάωρο με την φανέλα του Ολυμπιακού, κυνήγησε το γκολ, είχε πολύ καλές στιγμές και λίγο έλλειψε να χριστεί και σκόρερ. Έδειξε απόλυτα έτοιμος να προσφέρει και μες το κλίμα της ομάδας και τις απαιτήσεις του προπονητή. Μέσα σε όλες τις φάσεις, «δουλεύοντας» τόσο μέσα όσο και έξω από την περιοχή.




 

Χτύπημα στη βία

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΑπόλυτα ικανοποιημένος έφυγε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Πανθεσσαλικό. Και ο σημαντικότερος λόγος δεν ήταν η νίκη... Αυτό που έλεγε διαρκώς στους συνεργάτες του ήταν η άψογη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων είδε στις κερκίδες του γηπέδου τους φιλάθλους των δύο ομάδων να συνυπάρχουν ειρηνικά. Μάλιστα σε αντίθεση με άλλες φορές στις λεγόμενες «νεκρές ζώνες» υπήρχαν παιδιά από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Ήταν σημαντικό το χτύπημα στη βία και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια βάση για το μέλλον.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών του Βαλβέρδε. Αν και το σκορ θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Η νίκη επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη έδρα και φυσικά το +7 διατηρήθηκε, με το πρόγραμμα για την επόμενη αγωνιστική να είναι ευννοϊκό...
*Αύριο θα διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει ο Ριέρα που αποχώρησε λόγω χτυπήματος στο γόνατο. *Θλάση υπέστη ο Γιάννης Ποτουρίδης που είχε παίξει το πρωί με την ομάδα των Νέων.



Βαλβέρδε: «Είμαστε πιο κοντά…»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον συνονόματο του Βόλου (0-1), παρουσιάστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός παραδέχθηκε ότι νίκες σαν τη σημερινή (και γενικά σαν αυτές που έχουν επιτευχθεί στην επαρχία) φέρνουν την ομάδα του πιο κοντά στον τίτλο και εξέφρασε την άποψη πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ στο Πανθεσσαλικό.
Αφού τόνισε, δε, πως ο Τζεμπούρ «δίνει το κάτι διαφορετικό» στον Ολυμπιακό, υπογράμμισε πως θα προτιμούσε η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να γινόταν σε γεμάτη Τούμπα.





Αναποτελεσματικός, αλλά νικητής!

Ο Βαλβέρδε ανέβηκε διαβασμένος στον Βόλο κι έτσι δεν έπαθε από τον Τσιώλη, τα χουνέρια που έπαθαν ο Χιμένεθ με τον Φερέιρα. Διότι ναι μεν επίθεση για να πάρουμε το ματσάκι, αλλά όχι αλόγιστα πράγματα κι όλοι μπροστά για να σκοτώσουμε το θηρίο.

Η άμυνα λειτούργησε σωστά, ο Μοντέστο κρατούσε τη θέση του κι ο Ιμπαγάσα βοηθούσε ώστε να κλείσουν οι χώροι. Βέβαια κι ο Τσιώλης δεν ρίχτηκε στην επίθεση αλλά όταν παίζεις με αντιπάλους σαν τον Ριέρα κάποια στιγμή θα' ρθει που θα δεις τα ραδίκια ανάποδα. Ο Ισπανός μπούκαρε από αριστερά έκοψε στον Φουστέρ κι έγινε ό,τι έγινε.
Θα μπορούσαν να είχαν γίνει κι άλλα στο δεύτερο ημίχρονο αν δεν είχαμε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών από τους ερυθρόλευκους με τα... μπλε. Για μένα όμως σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν το πήρε με ένα γκολ σε μια κόντρα επίθεση και μετά όλοι πίσω για να κρατηθεί το σκορ. Επαιξε προσέχοντας την άμυνα του αλλά πρώτος παίκτης του Βόλου ήταν ο τερματοφύλακας Γιακούποβιτς.
Ο Πάρντο απειλήθηκε από μια κεφαλιά κι ένα σουτ του Μπρέσκα. Ο Τοροσίδης έμεινε πίσω για να ελέγχει τον Μόνχε κι ο Μπράβο έδωσε λιγότερες βοήθειες στον Ριέρα που αν και με αργό τέμπο ήταν ο καλύτερος των νικητών. Τέτοιες νίκες εκτός έδρας που συνοδεύονται από καλές εμφανίσεις είναι από εκείνες που δίνουν πρωταθλήματα.

ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ